Solaz Musical

Gestió Cultural i Publicitat Musical

 

 

 

Marina Sabaté Reig

marina@lamusicaamanseixlesferes.com

662452344 - 937474649

Solaz Musical:

 

El Joc d'Arlequí

 

• Sinopsi.

 

Un espectacle musical / teatral que servint-se del cant, la guitarra i la dansa desenvolupa la història de dos amants d'inicis del s.XIX a Itàlia.

 

• Personatges.

 

 

Carlo di Meglio: José Carlos Arjona (Guitarra).

 

Susanna Benso: Elena Plaça (Soprano).

 

Arlequí: Avellaneda durand (Teatre i Dansa).

 

 

• Sobre nosaltres

 

Som músics professionals titulats en Màster d'interpretació que tenim la pretensió d'acostar a tots els públics la música culta d'una forma intel·ligible, dinàmica i expressiva, utilitzant el factor sorpresa i l'emoció com a base d'un espectacle que ofereix una alternativa adaptada al nostre temps del concepte habitual de concert clàssic.

En aquest projecte en concret s'escoltarà música adaptada per a guitarra, veu i dansa de Mozart, Rossini, F.Sor, M.Giuliani i R.Schumann, juntament amb composicions pròpies.

 

-----------------------------------------------------------------

 

 

El Juego de Arlequín

 

• Sinopsis.

 

Un espectáculo musical/teatral que sirviéndose del canto, la guitarra y la danza desarrolla la historia de dos amantes de inicios del s.XIX en Italia.

 

• Personajes.

 

 

Carlo di Meglio: José Carlos Arjona (Guitarra).

 

Susanna Benso: Elena Plaza (Soprano).

 

Arlequín: Avellaneda durand (Teatro y Danza).

 

• ¿Quiénes somos?

 

Somos músicos profesionales titulados en Master de interpretación que tenemos la pretensión de acercar a todos los públicos la música culta de una forma inteligible, dinámica y expresiva, utilizando el factor sorpresa y la emoción como base de un espectáculo que ofrece una alternativa adaptada a nuestro tiempo del concepto habitual de concierto clásico.

En este proyecto en concreto se escuchará música adaptada para guitarra, voz y danza de Mozart, Rossini, F.Sor, M.Giuliani y R.Schumann, junto con composiciones propias.