Los Peces de Cristina

Gestió Cultural i Publicitat Musical

 

 

 

Marina Sabaté Reig

marina@lamusicaamanseixlesferes.com

662452344 - 937474649

Los Peces de Cristina: En tan sols unes hores, l’àlbum debut de Los Peces de Cristina "EL TIEMPO QUE GUARDÉ" es va col•locar al TOP #2 d’ Àlbums Pop a iTunes Espanya i al #4 de la llista d’àlbums de tots els gèneres el mateix dia del seu llançament.

 

El resultat ha estat un so fresc i molt natural entre el pop i l'indie per perdre’s entre melodies suggerents, que suren sobre guitarres acústiques i elèctriques, un piano intimista i algun teclat entremaliat que aleteja dibuixant el seu rastre pel camí. Així doncs, entre tant de mar, entre la turbulència i la calma, Cristina surt decidida i intrèpida perquè sentim més enllà de les onades.

Los Peces de Cristina és la veu d'una jove que, després d'haver solcat per diversos mars tocant en grup i en solitari, en elèctric i acústic per Barcelona,

Madrid, Londres, Berlín, Philadelphia i Nova York, aquest any es va aventurar a

descobrir nous sons amb la gravació i producció del seu primer disc en solitari

que recull tot allò que mai va sortir a la llum: El tiempo que guardé. Un disc amb

música i lletres originals en castellà, català i anglès -exceptuant una versió del

tema Disimular de Los Piratas- que ha estat gravat, mesclat i masteritzat als estudis Micromaltese de Barcelona al maig de 2012 per Marco Morgione (Antònia Font, El Guincho, Delorean, Za!) i que ha comptat amb la col•laboració de músics de la talla del guitarrista Oriol Saltor (La Porta dels Somnis), Jesualdo Miravete (Ktulu) o el pianista Abel Garriga, entre d'altres.

 

Ara prepara nou disc pel 2017