Joan Boada Bandulimejant

Gestió Cultural i Publicitat Musical

 

 

 

Marina Sabaté Reig

marina@lamusicaamanseixlesferes.com

662452344 - 937474649

 

Joan Boada Bandulimejant ànima de la Carrau es llança a la recerca d’un projecte propi, on recull històries molt particulars i que es fruit de la necessitat de seguir creant. Aquest projecte el Joan l'ha gravat en formació de banda, amb l'Iol Cases: bateria, l'Arnau Berenguer: guitarres, que també ha col•laborat molt en la producció del disc i al baix per David Plaç.

Tot això es plasma en “És molt fàcil” editat per Kasba Music i gravat als estudis la Taifa de Terrassa durant 2013 i 2014 amb David Pérez com a tècnic en la gravació, edició i mescles.

El disc a tingut la col•laboració de Jordi Armengol, Roqui Albero, Miguel Gil, Carol Duran, Núria Lozano, Dani Carbonell i Ferran Miquel com a músics i a la part técnica amb Guillem Gallofré, Joan Alfred Mengual i Joan Llonch.

Els disc conté cançons pròpies amb un estil innovador, creatiu i d’arrel com : Dona’m la mà, Un i set, El desitg, Tres, dos, u…, Rumbeta, Deixa’m, Història de dos dies, Resiliència i acció i La llista i cançó per no perdre el temps, que va ser gravada en directe amb els seus seguidors.

En aquesta gira ja ha actuat a: Tastautors de Cardadeu, Tràdicionarius, Harlem Club dins del Barnasants, Cafè Teatre de Terrassa, Casa de la Música de Terrassa, Excèntric de Santa Coloma de Queralt, Cafè del Teatre de la Garriga, Casal Despertaferro de Reus, Picnic Folk St.J.Sesoliveres (Piera), Musica Sota els Estels a Ermita de Sant Blai de l’Aleixar... entre altres.