De tu a tu

Gestió Cultural i Publicitat Musical

 

 

 

Marina Sabaté Reig

marina@lamusicaamanseixlesferes.com

662452344 - 937474649

De tu a tu: presenta el seu primer treball discogràfic anomenat "Moments". Un disc que conté dotze cançons amb diversos estils que van del Pop Rock, Funky, Reagge Swing o fins i tot Surf. Rodejat d'un fil conductor que uneix aquestes variants rítmiques, De tu a tu ens mostra un vano de possibilitats on reflecteixen dotze històries, dotze moments, dotze sentiments que porten al públic, el record d'un instant de la seva vida o el poder de la imaginació. Cançons sorgides a través dels sentiments i dels records, on aquesta banda ha plasmat en el seu primer treball d'estudi, les seves composicions. Aquest disc es presenta a Enderrock TV, juntament amb el seu primer videoclip dirigit per Txetxu García, de Barcelonafilmfestival i @filmwerkstatt. Aquest videoclip és l'encarregat de reflectir el seu primer Single "La Cita". Un disc que publica Microscopi i ha estat enregistrat a Aviram Estudi, on l'Albert Palomar ha realitzat l'edició i mescla d'aquest disc. Finalment, ha sigut a l'estudi de Catmastering, on el Juanjo Muñoz (gossos) ha donat cos a aquest disc amb la masterització. També podem trovar a l'interior d'aquest disc algunes col.laboracions conegudes com; Toni Corrales (Ebri Knight), Ramon Figueres (Doctor Prats), Roger Farré (gossos), Francesc Ribera "Titot" (Brams), Josep Martí "Pinyu" i l'actriu Mariona Ginès. Tots ells han completat aquest treball amb la seva aportació i la seva professionalitat fent que, aquest disc, sigui el que és. De tu a tu és un grup que sorgeix de les ganes de reproduir temes propis en català. Gent propera i senzilla que fa temps que trepitja diversos escenaris d'arreu de Catalunya fent la seva música. Un grup de músics compost per; Gerard Español a la guitarra i la veu. Joan Giralt a la guitarra i la veu. Oriol Piqué al Baix. Pau Oliva al teclat i finalment, Jordi Fàbregas a la bateria. Han participat a diversos esdeveniments musicals, entre d'altres com; Concurs LIVE realitzat a la sala Luz de Gas.

 

Participació dels concerts de la Moguda del Berguedà, on l'any 2013 van ser els guanyadors del concurs en acústic de Casserres. Participació en el Bagassona, espectacles musicals realitzats a la localitat de Bagà (Berguedà). El seu pas pel Mercat de música viva de Vic d'aquest any 2016, presentant el seu primer disc d'estudi "Moments".

 

 

Arboledas és un projecte musical que va començar durant el juliol de 2014, a Sant Feliu de Codines (Barcelona) , de la mà de Montse C. i de Jaume Arboledas.

Sota la direcció tècnica de Quique Ribalta i amb els arrenjaments de Paco Andújar, es van construir els sis temes que formen part del primer CD autoeditat titulat “Històries”. En aquest CD participen els artistes següents: Montse Tantinyà, José Raúl i Enric Martínez “Mac”. Destacar, també, la participació dels següents músics: Eudald, Joan P., Nacho B., Eva P. i Ana V. en els diferents events organitzats per difondre aquest treball.

 

Després de diferents concerts (resalta el celebrat a Sant Feliu de Codines, el 13 de desembre de 2014, amb ajuda logística de la Institució Municipal) i després de la realització de videoclips de cançons com “De Sant Feliu'” o “Sol'” (amb la col.laboració de l' Ana Valor i la direcció de Che Mari, en aquest últim cas), es va editar un nou CD, amb el segell discogràfic de Quimera Rekords, durant setembre de 2015.

 

El segon CD, “De Sant Feliu a Paris”, és un llarga durada que conté deu temes (quatre, inèdits fins aquell moment). La presentació del mateix es va fer el 4 d” Octubre de 2015, també a Sant Feliu de Codines, participant, alternadament, un conjunt d” artistes invitats (Jordi Castle, David Bitter, Jaume Guàrdia, Albert Gámez i Marc Freixas, Paul Daiz, Jordi Santamaria, Leo Martínez) i amb la col.laboració de La Música Amanseix les Feres. En un format acústic, Arboledas interpreta els temes més remarcables del seu repertori, juntament amb l ' Eva P. , Montse C. i Ana Valor.

 

Jaume Arboledas es va consolidant, paulatinament, arribant a ser, ara per ara, una formació integrada per Jaume Arboledas i Ana Valor en la versió acústica i minimalista i per Arboledas, Valor, Eva P., Marc Pi i Josep Quintero en la versió més elèctrica.

 

Fer indicació, finalment, de la col.laboració de Jaume Arboledas, a nivell musical, amb Morgan jr. (chorus a «Si t en vas» -"Debbie», Quimera Rekords, 2015-) així com de la pròxima difusió d' un treball -sota la batuta de Marc Pi i de Francesc Aguilar- en el que han participat artistes com Mon Feijoó, David Bitter, Laura Punne, Greenfield, Jim Tersol and The Dreamers, JAGC, Adrián Rodríguez «Contacontes».

 

Revoltijo neix a finals del 2010 a Cardona, com a grup de versions de varis estils festius, amb la intenció de fer ballar la gent i passar-ho bé. Amb el temps, comencen a sortir temes propis, i s’acaben aglutinant en el seu primer àlbum, un grapat de sal (2014).

La gràcia inicial de Revoltijo, era la diferencia substancial, tan d’estils com d’edat, dels seus components; de fet, d’aquí va venir el nom de la banda, i es nota en la barreja d’estil en les seves cançons. El grup barreja els seus temes propis amb versions de grups com Dusminguet, la Troba Kung Fú o Strombers, grups molt influents en els seus temes propis.

 

Des del Juny de 2014, el grup presenta el seu primer àlbum "Un grapat de sal", que conté 10 temes propis molt variats, ja que van des de la cúmbia o la rumba, al reggae o l’ska, i fins i tot es passa per algun rock’n roll i algun tema amb aire pop. L’àlbum es pot trobar a plataformes digitals com Spotify o Itunes Store, i també en format físic

 

Gipsy Nur Project fa un any està emprenent un nou projecte, de cançó francesa així com catalana amb els estils swing i jazz manouche, tot temes propis, lletres, música i arranjaments, amb els millors músics tant de jazz com de clàssic, la majoria de Terrassa: Lluís Cuadrench, guitarra, Oleksandr Sora, violí, Svetlana Tovstukha, violoncel, Joan Humet, contrabaix, Oriol González, bateria i Núria Jaouen al piano, veu i composició.

 

Ara està gravant el seu primer disc a estudi, que estarà llest al setembre. En el disc hi apareixen 10 temes, dos dels quals en català.

Barcelona Guitar Duet (B G D), format per Eugeni Gil i Lluís Cuadrench, és un duet de guitarres amb més de 20 anys de carrera que et farà gaudir de la música sense etiquetes amb un repertori molt cuidat i de qualitat, en el qual podem sentir tant un Bolero com un Blues així com un Standard Americà, una Bossa Nova o un Mussette.

Fuzz-on: Trio barceloní que neix de la combinació de tres músics que han pres part en nombroses formacions de l'escena musical del nostre país com Saravah , Euclides Matos, Ovidi Montllor , Eduard Denegri

Santi Arisa Lacatans , i un llarg etc a més tots tres han coincidit darrerament en el quartet Collserola Groove.Su repertori està basat en la música amb influències del Jazz, blues , funk , el rock i també amb

el Latin Jazz , així que no és estrany trobar en les seves actuacions, versions de Steps Ahead , Paquito d'Rivera com també de Jimi Hendrix o Jeff Beck així doncs , el seu so pot anar des de l' acústic més subtil fins estripats riffs de blues o el funk més electritzant .

FUZZ - ON està format per:

Lluís Cuadrench Guitarres ( elèctrica, acústica , synth )

Jordi Ruiz Baix elèctric

Daniel Levy Bateria i percussió

Crazy Carmela es un grup que interpreta temas del Swing i Blues molt coneguts de la era daurada del Swing de compositors com Duke Ellington, Count Basie, Glenn Miller, Cole Porter entre altres,

es pot escoltar tot prenen una copa o be ballar amb Lindy Hop si la gent s’anima som : Oriol Gonzalez, Xavier Sanchez i Lluis Cuadrench.