13 July

Gestió Cultural i Publicitat Musical

 

 

 

Marina Sabaté Reig

marina@lamusicaamanseixlesferes.com

662452344 - 937474649

13 July: és un grup de hard rock format el 28 de juliol de 2013, d’aquí el seu nom. Aquest grup està compost per 5 nois: Manel Albertí (veu), Lluc Casals (guitarra), Marc García (bateria), Jordi Porta (guitarra) i un instrumentista, Robert Teixidó que els acompanya al baix.

 

En un principi es definien com un grup de punk rock, però a mesura que el grup madurava va anar evolucionant cap al seu estil actual, fent unes cançons més complexes i treballades. Les influències del grup van des dels gran Rolling Stones fins a Eric Clapton, passant per grups com Green Day, U2, Metallica, Guns n’ Roses, Beatles, AC/DC...

 

S’iniciaren en directe el 17 de maig de 2014 a Butsènit d’Urgell. En aquell temps els integrants tenien entre 15 i 17 anys d’edat. Tot i això, el públic va quedar bastant sorprès del resultat final. Des d’aquell moment han anat tocant per pubs, sales de música i festes majors. Han tocat a locals com L’Ovella Negra i Razzmatazz 3 de Barcelona, El Cafè del Teatre situat a Lleida, i en municipis com Mollerussa, Bell-lloc, Golmés, Menàrguens i Artesa de Segre, entre molts d’altres.

 

L’hivern de 2015, el grup es va tancar per primera vegada a l’estudi i van gravar el seu primer EP format per 4 cançons (OK!, Broken Love, Pacific Bombs i F.U.C.K.) on es pot apreciar el seu primer estil més punk rock. Més tard, l’estiu de l’any 2016, entraven a gravar el seu primer disc Keep Rocking. Aquest recull el treball dels tres primers anys amb 11 cançons pròpies i una bonus track acústica.

 

13JULY té algunes lletres reivindicatives sobre la societat actual. Intenta donar un altre punt de vista de les coses i sobretot, oferir un bon espectacle caracteritzat per la bona música i l’energia.

 

Si t’agrada el rock i vols veure un gran espectacle, no t’ho pots perdre!

 

 

 

Hiberia és una formació vallesana que neix l'any 2008, format per:

- Luis Zubeldia (guitarres i veus)

- Nicolás Cardona (bateria)

- Eduardo Isanta (guitarres i veus)

- Juanra Valladares (baix i veu principal)

 

Després del seu primer disc "Gran Angular" (2012) ara ens presenten "Luz" (2016)que neix com a resultat de provar una nova etapa en la vida i plasmat de manera veridica en nous acords. Algo que ens conmou i els genera alhora incertesa de veure com arriba al públic. Un llarg treball, autoproduit i autoeditat amb un gran esforç amb les seves pròpies mans. Álbum que compte també amb la producció musical de Luque Lorite (Maika Makovski), mescalt a The Room Bcn (Cyan)i masteritzat per Sage Audio Nashville Mastering Studio.

El grup amb components de Terrassa i Sabadell (Barcelona)presenta el seu Pop-Indie que ara s'apropa mes a rock en aquest treball discogràfic, com demostren amb cançons com "Círculo" o "Lo siento por tí", sense oblidar migs temps amb gran energia com a "Rincón" i "Estados Unidos" i passant per talls de baixa revolució com "Luz" que dona nom al treball discogràfic.

 

Los Peces de Cristina: En tan sols unes hores, l’àlbum debut de Los Peces de Cristina "EL TIEMPO QUE GUARDÉ" es va col•locar al TOP #2 d’ Àlbums Pop a iTunes Espanya i al #4 de la llista d’àlbums de tots els gèneres el mateix dia del seu llançament.

 

El resultat ha estat un so fresc i molt natural entre el pop i l'indie per perdre’s entre melodies suggerents, que suren sobre guitarres acústiques i elèctriques, un piano intimista i algun teclat entremaliat que aleteja dibuixant el seu rastre pel camí. Així doncs, entre tant de mar, entre la turbulència i la calma, Cristina surt decidida i intrèpida perquè sentim més enllà de les onades.

Los Peces de Cristina és la veu d'una jove que, després d'haver solcat per diversos mars tocant en grup i en solitari, en elèctric i acústic per Barcelona,

Madrid, Londres, Berlín, Philadelphia i Nova York, aquest any es va aventurar a

descobrir nous sons amb la gravació i producció del seu primer disc en solitari

que recull tot allò que mai va sortir a la llum: El tiempo que guardé. Un disc amb

música i lletres originals en castellà, català i anglès -exceptuant una versió del

tema Disimular de Los Piratas- que ha estat gravat, mesclat i masteritzat als estudis Micromaltese de Barcelona al maig de 2012 per Marco Morgione (Antònia Font, El Guincho, Delorean, Za!) i que ha comptat amb la col•laboració de músics de la talla del guitarrista Oriol Saltor (La Porta dels Somnis), Jesualdo Miravete (Ktulu) o el pianista Abel Garriga, entre d'altres.

 

L'EXÈRCIT D'ISLÀNDIA: es una banda terrassenca formada al gener de 2010. La banda es va formar desprès de la dissolució d´altres grups (Christiane F, To Be Continued, Tired Hippo, Ménagé).

 

Ben d´hora van gravar la seva primera demo (en directe) formada per 9 temes propis i una versió de David Bowie (Heroes).

 

Aquesta maqueta els va servir per formar part de l´edició d´aquell any del prestigiós concurs SONA 9, quedant en 6º lloc d´un total de 180 bandes, i actuant així a locals i festivals com la sala Razzmatazz i el BAM de les Festes de la Mercè.

 

Un cop finalitzada la seva participació en el concurs, el grup va rodar el seu directe a diferents sales i festivals d´arreu de tot Catalunya, fins que es va tancar a l´estudi per enregistrar el seu primer disc (El Regne Mineral. 2013)

 

Desde que va sortir el disc al carrer el grup no ha parat de  tocar en diferents sales, tant en format acústic o elèctric, entrevistes a ràdios, diaris digitals o premsa escrita.

 

A l´estiu del 2013 s´incorpora al grup Núria Jaouen (teclats i veus), i el grup enregistra un tema que formarà part d´un recopilatori que sortirà any 2014 a la Catalunya nord en homenatge a Joan Pau Ginè.

 

El 2015 deixa Núria Jaouen el grup i Cristina Vallribera al violí i es comença a preparar nou disc pel 2016.

 

GRAUT...després de voltar i viure just al tall de la navalla, després de recórrer el camí del folk al rock passant per el blues i el jazz, i a la fi després de retrobar-se a un mateix neix LIMIT’S , el primer disc en solitari.

LIMIT'S es una ullada a la condició humana, LIMIT'S es tot i alhora no es res, es la barrera mental que et fa abandonar o el punt a on agafar impuls, son les batalles quotidianes, son les petjades del darrer pas....

Res més que un manat de cançons fidels, com si no, al trànsit per un món a voltes absurd, a voltes boig, a voltes mesquí... i a on molt sovint escollim el camí més sinuós.

Retrats de moments i sentiments, de pensaments i anades d’olla,

"sóc tal com sona"

 

 

 

Pere Espinosa es conegut per haver estat presentador de Sputnik a TV3, presentador de ràdio, músic, cantant, showman , presentador, actor, comunicador, Dj, rockstar, fer locutocions publicitaries....

Després d’haver debutat amb He vist la llum (Blue Moon, 2004) i haver-se donat a conèixer amb Cops baixos (Música Global, 2006), el ‘xouman’ i comunicador Pere Espinosa es reinventa per tornar a escena amb noves cançons. “Evolució” és el títol del seu tercer disc, amb el qual reemprèn la seva trajectòria com a músic amb una clara intenció d’evolucionar i poder avançar dins el que més el preocupa d’aquest món: “Estic fart de no poder tenir la llibertat que demano. Vull denunciar tota la hipocresia, la manipulació que hi ha al meu voltant”.

 

 

MARIONA ROCA Després de participar en diversos projectes durant més de deu anys (duets fent versions, musicant poemes, havaneres, pop-folk,clàssic...), Mariona Roca decideix emprendre la seva trajectòria personal unint les seves dues passions: la poesia i la música.

El nou repertori que presenta traça un recorregut pels poetes del nostre país més emblemàtics des de l’edat mitjana fins a l’actualitat: des d’Ausiàs March, fins al castellarenc Joan Arús,

passant per Joan Maragall, Josep Carner i Màrius Torres. Tot banyat de l’estil folk tradicional que caracteritza la cantant

vallesana.

Acompanyada d’una guitarra espanyola, i amb possibilitat d’ampliar la formació amb una banda (veu, guitarra, acordió i percussió). Acompanyada per grans musics professionals.

 

 

 

 

 

 

Falcon & Firkin és un grup de pop-rock creat el 2007 que expressa la seva música majoritàriament en la seva llengua nativa, el català. Volem que la nostra música arribi al major

nombre de gent possible i ara gràcies a internet i a la difusió a les xarxes socials podem

aconseguir-ho. El nostre estil es basa en la música pop-rock amb una barreja d’influències

britàniques i americanes. Les lletres expliquen situacions i sentiments de

les nostres vides quotidianes i les de les persones que ens envolten.

 

Falcon & Firkin està format per:

- Jordi López (Guitarra Acústica, Guitarra Elèctrica, Piano, Teclat i Veu)

- Jordi Armengol (Guitarra Acústica, Guitarra Elèctrica i Veus)

- Eric Sans (Baix i Veus)

- Xavier Bargués (Bateria i Percussions)

 

 

El Toni Marbà va néixer el juny de 1983, i des de petit va manifestar un gran esperit creatiu que s’ha concretat en una llicenciatura de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i en una vocació musical que ara veu la llum amb el disc Desmentides.

 

De caràcter reservat en ambients acadèmics, més expansiu i sociable en cercles creatius, somniador compulsiu en la intimitat, la seva passió per la música el porta a participar en corals, i a composar les primeres cançons als tretze anys, amb els únics tres acords apresos de manera autodidacta.

 

A partir d’aquell moment ja no es desenganxa més de la guitarra, ja sigui de viatge per l’Egipte mil·lenari o per l’eterna Roma, sempre hi ha un moment per treure l’instrument de la funda i practicar acords o improvisar una cançó. A cavall entre l’adolescència i els primers anys de joventut, ja cursant la carrera artística a la Universitat de Barcelona, compagina la passió per la pintura i un treball al taller Manetes de l’artista Carmina Gimeno, amb diferents bandes musicals com Reborn, Manflinaires o Defecte de fàbrica. A través d’aquestes bandes, experimenta amb diferents estils musicals, des de la música d’arrel tradicional, cançons catalanes pop-rock, fins a les versions de grans temes del blues i del rock, i que li permet millorar com a guitarrista i fer provatures amb el baix, l’harmònica, el saxo i el caixó flamenc, fins a aconseguir certa desimboltura i gràcia.

 

D’esperit inquiet, Toni Marbà no deixa que aquests projectes apaivaguin la seva pròpia creació, i paral·lelament treballa en la seva música fins que el 2009, com un imperatiu que sent dins del cor, decideix que ha arribat el moment de dedicar-se totalment a les seves cançons i emprèn un projecte en solitari. Ha arribat l’hora d’anar cap endins.

 

Els primers mesos se’ls passa totalment capficat en la seva creació, amb una constància treballadora exemplar, escrivint partitures, elaborant lletres i polint acords, en un clima d’intimitat que li permet aprofundir en la sensibilitat de les melodies i de les paraules. Perfeccionista de mena, no es deixa endur per les presses per acabar les cançons. A mesura que avança el treball, comença a envoltar-se dels músics que l’acompanyaran en la presentació del projecte musical el sis de maig del 2010, i amb els quals compartirà llargues i productives hores d’assajos, en un clima cada vegada més familiar que traspua al públic en el directe musical.

 

Part de la banda prové del Conservatori, i té estudis musicals reglats, d’altres són més autodidactes, però tots ells desprenen una gran passió per la música.

 

Conscient que s’obre un gran horitzó davant seu, decideix enriquir les cançons i comença a musicar els temes amb nous instruments com ara el llaüt, el clarinet i el caixó flamenc. Aquests nous arranjaments musicals reconstrueixen les cançons i personalitzen una creació musical cada vegada més compacta i integrada. Gràcies també als consells musicals de Moisès Soler, a les propostes literàries de Cris López, i a les recomanacions vocals de Maria Mateu i Montse Strait, i sobretot gràcies als sis músics que l’acompanyen, el disc Desmentides veu la llum l’octubre de 2012.

Maria Betriu: Aquest es un projecte de jazz i bossanova en català. Despres del disc 'Maria Betriu canta estàndards en català (Temps Record 2015)' acollit amb gran èxit ja prepara nou disc que inclourà un repertori d'estàndards d'aquests estils adaptats al català i fins i tot algun tema d'un compositor de casa nostra.

 

El primer disc inclou la col·laboració especial del trompetista Josep M. Farràs, ara, per aquest segon disc, compta amb la col·laboració, com a solista en alguns temes, del trombonista nord-americà John Dubuclet, que ha estat el director de la Big Band Jazz Terrassa i al llarg de la seva carrera ha treballat amb formacions com The Duke Ellington Orchestra i artistes com Tito Puente, Celia Cruz, Bebo Valdés, Michel Camilo i Tete Montoliu entre molts d'altres.

 

El grup està format per Maria Betriu a la veu, Arnau Gil a la guitarra i arranjaments, Haizea Martiartu al saxo, Xavier Algans al piano, Ramon Grimalt al contrabaix i cal destacar la presència del baterista Adrià Font, un dels pioners del jazz a Catalunya.

 

 

De tu a tu: és un grup que surgeix de les ganes de reproduir temes pròpis en acústic i també algunes versions en català i en anglès. Una gent molt propera que els agrada entrar en la complicitat del públic. Com el nom indica, "de tu a tu", una cosa senzilla plena d'il·lusió per la música i per la vida en general.

Desprès de la seva maqueta, estan preparant el seu primer disc que sortirà passat les vacances d'estiu.

Arboledas és un projecte musical que va començar durant el juliol de 2014, a Sant Feliu de Codines (Barcelona) , de la mà de Montse C. i de Jaume Arboledas.

Sota la direcció tècnica de Quique Ribalta i amb els arrenjaments de Paco Andújar, es van construir els sis temes que formen part del primer CD autoeditat titulat “Històries”. En aquest CD participen els artistes següents: Montse Tantinyà, José Raúl i Enric Martínez “Mac”. Destacar, també, la participació dels següents músics: Eudald, Joan P., Nacho B., Eva P. i Ana V. en els diferents events organitzats per difondre aquest treball.

 

Després de diferents concerts (resalta el celebrat a Sant Feliu de Codines, el 13 de desembre de 2014, amb ajuda logística de la Institució Municipal) i després de la realització de videoclips de cançons com “De Sant Feliu'” o “Sol'” (amb la col.laboració de l' Ana Valor i la direcció de Che Mari, en aquest últim cas), es va editar un nou CD, amb el segell discogràfic de Quimera Rekords, durant setembre de 2015.

 

El segon CD, “De Sant Feliu a Paris”, és un llarga durada que conté deu temes (quatre, inèdits fins aquell moment). La presentació del mateix es va fer el 4 d” Octubre de 2015, també a Sant Feliu de Codines, participant, alternadament, un conjunt d” artistes invitats (Jordi Castle, David Bitter, Jaume Guàrdia, Albert Gámez i Marc Freixas, Paul Daiz, Jordi Santamaria, Leo Martínez) i amb la col.laboració de La Música Amanseix les Feres. En un format acústic, Arboledas interpreta els temes més remarcables del seu repertori, juntament amb l ' Eva P. , Montse C. i Ana Valor.

 

Jaume Arboledas es va consolidant, paulatinament, arribant a ser, ara per ara, una formació integrada per Jaume Arboledas i Ana Valor en la versió acústica i minimalista i per Arboledas, Valor, Eva P., Marc Pi i Josep Quintero en la versió més elèctrica.

 

Fer indicació, finalment, de la col.laboració de Jaume Arboledas, a nivell musical, amb Morgan jr. (chorus a «Si t en vas» -"Debbie», Quimera Rekords, 2015-) així com de la pròxima difusió d' un treball -sota la batuta de Marc Pi i de Francesc Aguilar- en el que han participat artistes com Mon Feijoó, David Bitter, Laura Punne, Greenfield, Jim Tersol and The Dreamers, JAGC, Adrián Rodríguez «Contacontes».

 

Revoltijo neix a finals del 2010 a Cardona, com a grup de versions de varis estils festius, amb la intenció de fer ballar la gent i passar-ho bé. Amb el temps, comencen a sortir temes propis, i s’acaben aglutinant en el seu primer àlbum, un grapat de sal (2014).

La gràcia inicial de Revoltijo, era la diferencia substancial, tan d’estils com d’edat, dels seus components; de fet, d’aquí va venir el nom de la banda, i es nota en la barreja d’estil en les seves cançons. El grup barreja els seus temes propis amb versions de grups com Dusminguet, la Troba Kung Fú o Strombers, grups molt influents en els seus temes propis.

 

Des del Juny de 2014, el grup presenta el seu primer àlbum "Un grapat de sal", que conté 10 temes propis molt variats, ja que van des de la cúmbia o la rumba, al reggae o l’ska, i fins i tot es passa per algun rock’n roll i algun tema amb aire pop. L’àlbum es pot trobar a plataformes digitals com Spotify o Itunes Store, i també en format físic

 

Gipsy Nur Project fa un any està emprenent un nou projecte, de cançó francesa així com catalana amb els estils swing i jazz manouche, tot temes propis, lletres, música i arranjaments, amb els millors músics tant de jazz com de clàssic, la majoria de Terrassa: Lluís Cuadrench, guitarra, Oleksandr Sora, violí, Svetlana Tovstukha, violoncel, Joan Humet, contrabaix, Oriol González, bateria i Núria Jaouen al piano, veu i composició.

 

Ara està gravant el seu primer disc a estudi, que estarà llest al setembre. En el disc hi apareixen 10 temes, dos dels quals en català.

Barcelona Guitar Duet (B G D), format per Eugeni Gil i Lluís Cuadrench, és un duet de guitarres amb més de 20 anys de carrera que et farà gaudir de la música sense etiquetes amb un repertori molt cuidat i de qualitat, en el qual podem sentir tant un Bolero com un Blues així com un Standard Americà, una Bossa Nova o un Mussette.

Fuzz-on: Trio barceloní que neix de la combinació de tres músics que han pres part en nombroses formacions de l'escena musical del nostre país com Saravah , Euclides Matos, Ovidi Montllor , Eduard Denegri

Santi Arisa Lacatans , i un llarg etc a més tots tres han coincidit darrerament en el quartet Collserola Groove.Su repertori està basat en la música amb influències del Jazz, blues , funk , el rock i també amb

el Latin Jazz , així que no és estrany trobar en les seves actuacions, versions de Steps Ahead , Paquito d'Rivera com també de Jimi Hendrix o Jeff Beck així doncs , el seu so pot anar des de l' acústic més subtil fins estripats riffs de blues o el funk més electritzant .

FUZZ - ON està format per:

Lluís Cuadrench Guitarres ( elèctrica, acústica , synth )

Jordi Ruiz Baix elèctric

Daniel Levy Bateria i percussió

Crazy Carmela es un grup que interpreta temas del Swing i Blues molt coneguts de la era daurada del Swing de compositors com Duke Ellington, Count Basie, Glenn Miller, Cole Porter entre altres,

es pot escoltar tot prenen una copa o be ballar amb Lindy Hop si la gent s’anima som : Oriol Gonzalez, Xavier Sanchez i Lluis Cuadrench.